Sveriges enda Svenska Tennismagasin

Välkommen till Svenska Tennismagasinet

Svenska Tennismagasinet är landets ledande magasin om tennis och belyser såväl internationell som svensk tennis på alla nivåer.

Magasinet samarbetar med några av svensk tennis största profiler, t.ex. Mats Wilander och Jonas Björkman, vilket medför att vi genom deras kontaktnät får tillgång till intervjuer med de allra största internationella stjärnorna.

Tidningen fokuserar både på den internationella proffstouren för herrar och damer, men bevakar också svensk klubbverksamhet, junior- och veterantennis. Givetvis ger vi också träningstips till spelare på alla nivåer.

Magasinet kommer ut med 6 utgåvor per år. Nr 1, 3 och 5 är specialnummer med en upplaga på ca 40 000 ex och med ett sidomfång på 124-164 s. I utgåva nummer 2, 4 och 6 är upplagan på ca 25 000 ex och har ett sidomfång på 108-124 s.

Nyheter


Tillbaka till översikten

2014-12-11

Tennismagasinet till KLTK:s medlemmar under 2015

Svenska Tennismagasinet har sedan 2011 varit en av KLTK:s stolta sponsorer. För nästkommande år intensifieras samarbetet dels genom att magasinets redaktion kommer att producera ett informationsblad till KLTK´s medlemmar och dels genom att tidningen Tennismagasinet kommer hem i brevlådan till klubbens medlemmar.

- Vi vet genom våra enkäter att ökad information om vad som händer i klubben ligger högt upp på medlemmarnas önskelista. Då kan vi inte tänka oss en bättre lösning än att Sveriges vassaste tennisredaktion producerar KLTK Nytt, kommenterar Börje Vestberg ordförande i KLTK:s Klubbkommitté.

- Svenska Tennismagasinet är landets ledande magasin om tennis och vi är mycket glada över att vårt redan fina samarbete med KLTK nu utvecklas ytterligare. KLTK:s unika medlemskoncept gör att klubben samlat många av Stockholms största tennisfantaster och där man finner dessa där vill vi självklart också finnas, kommenterar Jonas Elfving, VD på Svenska Tennismagasinet AB.Tillbaka till översikten